Fotografie


Deze workshop is bedoeld voor beginnende en gevorderde amateurfotografen die de technische en theoretische kennis van het fotograferen willen leren combineren met de passie van het kijken.
Samen met de docent wordt aan het begin van de week voor iedere deelnemer een persoonlijk leerdoel opgesteld dat als een rode draad door de verdere workshop loopt. Dit leerdoel kan voor iedereen anders zijn en je krijgt hierbij individuele begeleiding.

Spelenderwijs leer je meer over de technische kant van digitale fotografie en daarnaast leidt Sjaak Verboom je de wondere wereld van de fotografie binnen. Hij belicht de diverse stromingen en laat veel werk zien van internationaal beroemde fotografen. Met foto’s en video’s.

Ook is er de nodige aandacht voor beeldbewerking. Je leert de onuitputtelijke mogelijkheden van Lightroom en Photoshop kennen.

De workshop is van zondag t/m donderdag. Dagelijks tijdstip waarop de workshop plaats zal vinden is afhankelijk van het weer en lichtval.
Maximaal aantal deelnemers : 10. Deelnemers aan de workshop fotografie verblijven in een Moors appartement op enkele meters van de Middellandse Zee, in Andalusië, Zuid Spanje.
De workshop is inclusief enkele excursies.

8-15 oktober 2022

Docent: Sjaak Verboom

Sjaak Verboom is zijn hele leven al fotograaf – gebiologeerd en gepassioneerd kijker. In vaste dienst van een krant heeft hij de hele wereld over gereisd. De laatste jaren werkt hij als freelance-fotograaf voor diverse opdrachtgevers.
Daarnaast werkt hij aan grote eigen projecten op het snijvlak van documentaire- en kunstfotografie. Vanuit verwondering voor dit bestaan zoekt hij naar beelden om het verhalen te vertellen waar geen woorden voor zijn.

Vragen? Mail of bel gerust!