Indalo Retraite


retraite

Verlang jij naar meer flow?

Voelen wat je echt wil? Meer verbinden met je zachte kracht, creativiteit en levenslust?

En dan vooral samen ..?

Indalo Retraite staat voor een kwalitatief hoogstaand en geheel verzorgd programma.

In een magische warme omgeving, waar humor en compassie ons verbindt.

Dit alles in een omgeving waar de druk van je schouders valt, de zon je huid verwarmt en de zee uitnodigend en weids aanvoelt. De bergen achter Las Negras voelen als een warme omhelzing.

In deze omgeving gaan we samen in de natuur hoofd en hart verbinden en ervaren hoe het voelt steun en borging vanuit de moederlijn te voelen in systemisch werk. We maken mooie wandeling(en) door de bergen, een ultieme ervaring van aanwezigheid en in het Nu zijn. 

Een week in verbinding met de natuur, samen met een kleine groep vrouwen om vooral de kracht van samen te voelen.

Wij zijn drie vrouwen op een missie.

Vanuit gedeelde en aanvullende deskundigheid is onze missie dat bewuste vrouwen in hun kracht komen te staan in hun volle levensenergie. Het leven van je potentieel! Onze kernwaarden zijn: vrijheid, speaking your truth en lichter leven.                                                                                                                           

Daniëlle van Huis

50 jaar (coach)

Door het vergroten van jouw bewustzijn, liefdevol en kernachtig, gaan we door jouw blokkades heen zodat je weer terugkomt bij jouw levenslust, een lichter leven, waarin jij je kan uitspreken en waarachtig aanwezig kunt zijn.

Life-coach, systemisch coach, lichaamswerk, hormoon- en voedingsspecialist.

Elja Verheij

André Kwakernaak

53 jaar – (coach)

Vanuit mijn achtergrond als architect ontdekte ik gaandeweg mijn loopbaan en leven dat ik vooral ààn ga op ‘inhoud’; natuur, samen en mensen. Het samen reizen en buiten de lijnen durven gaan. Meer thuis creeëren in jezelf waar ruimte is voor zon, vuur en hart. Samen onderzoeken waar jouw magie ligt, even oplopen met elkaar, soms stil, of in gesprek of creativiteit.

Eco-architect en coach

Yvon van der Weide

59 jaar (organisator)

Yvon organiseert al meer dan 15 jaar retraites in Andalusië. Ze kent als geen ander de omgeving en spreekt de Spaanse taal. Yvon is klankbord en liefdevol aanwezig in wat zich aandient tijdens de retraite en in de groep.

Beeldhouwer, Jump4Art, Las Negras Camps.  

                      

Voor bewuste vrouwen en mannen, die toe zijn aan een echte verdiepingsslag. Het kan anders en het mag anders. Luister jij naar je intuïtie? Hoor jij de stem van je hart? Of voeren (vaak kritische) gedachten de boventoon? Voel jij dat het tijd is om meer vanuit innerlijke kracht, talenten en passie te leven en meer lichtheid te ervaren?

We zien je graag in Las Negras!

13-17 april 2024

Prijs: €1399,- all in (programma, eten, drinken, verblijf in exclusief hotel, transfer van en naar Spaans vliegveld)

Exclusief: vliegticket

EEN DEEP DIVE IN JOUW PERSOONLIJKE ONTWIKKELING!

En Indalo? 

Dat is het gelukspoppetje van de omgeving in Andalusië. Met tussen zijn handen de regenboog, een brug tussen hemel en aarde. “Zo binnen zo buiten, zo boven, zo beneden”

“Het plaatsen van een familieopstelling is zo krachtig.

Het geeft je direct inzicht in onbewuste dynamieken.”

We verblijven in Hotel Cala Chica in Las Negras. Een unieke kans: we hebben het hele hotel voor onszelf! Inclusief jacuzzi en zwembad!

VOEDING Wij vinden het belangrijk voor jouw innerlijke reis dat er gezonde en goede voeding is en geen alcohol. De keuken zorgt meermaals per dag voor de juiste ingrediënten. De maaltijden zijn vers, uit de regio en vooral vegetarisch.

Heb je vragen of wil je iets overleggen, dan horen we dat graag!

Yvon

0623735241