Mozaïek


Het wonderlijk stukje aarde, dat Cabo de Gata is, is op zichzelf al een prachtig mozaïek. Geen mooiere plek om je creativiteit de vrije loop te laten.

In deze creatieve workshop heb je alle ruimte om onder begeleiding een kunstvoorwerp te maken. Je kunt een vaas, schaal of klein tafeltje maken, of natuurlijk iets dat je zelf hebt bedacht.

Meer over de creatieve workshop Mozaïek

Het basismateriaal bestaat uit tegels, maar je kunt natuurlijk ook andere materialen verwerken; zoals gevonden steentjes of kleine voorwerpen met een persoonlijke herinnering. Hoe groot of gedetailleerd je werkt, bepaal je zelf. Met veel praktische adviezen en tips word je persoonlijk begeleid om het gewenste resultaat te bereiken.

De workshop is van zondag t/m donderdag, van 9.30-13.30u kun je begeleid mozaïeken. Je kunt ’s middags doorgaan als je dat wil. Deelnemers aan de workshop mozaïek verblijven in een Moors appartement op enkele meters van de Middellandse Zee in Andalusië, Zuid Spanje.

Je werkt buiten met een prachtig uitzicht over de heuvels van Cabo de Gata, een beschermd natuurgebied. Tussendoor kun je een verfrissende duik nemen in de Middellandse Zee.

Docent: Merel de Jager

merel-de-jager