Over Jump4Art


Jump4Art staat voor : humor, persoonlijke aandacht, echtheid, kleinschaligheid, lekker jezelf zijn en bourgondisch genieten!

Jump4Art regelt je verblijf, transfer, alle creatieve vakanties en retraites. Jump4Art denkt graag met je mee, mocht je iets willen overleggen of vragen hebben.

Ons motto:”Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having a lot of fun”- Mary Lou Cook

Ontmoet ons tijdens de Jump4Art exposities in Nederland Ieder jaar is er 2x een Jump4Art expositie van al het werk dat gemaakt is tijdens de creatieve vakanties en retreats in Andalusië. Deze exposities vinden plaats in juni en nov/dec. Je bent van harte welkom om te genieten van de prachtige foto’s, schilderijen, hoeden, mozaïekwerken, een salsa uitvoering en beelden. Uiteraard aangekleed met een hapje en een drankje.

Ontmoet ons tijdens een beeldhouwweekend in de zomer in NL en in België. Iedere zomer verzorgt Jump4Art in NL & België workshopweekenden op een idyllische locatie in Nederland. Als je belangstelling hebt, schrijf je snel in, want het loopt snel vol.

Mocht je verder nog vragen hebben of iets willen overleggen, dan hoor ik dat graag!

Yvon vd Weide

info@jump4art.com

+31 623735241