Reviews


Wilfried Driehuis, Juni 2017

Deze week heeft meer dan gemiddeld aan mijn verwachtingen voldaan, de begeleiding van de Mindfulness is heel erg goed en duidelijk en ook persoonlijk toepasbaar. De gastvrouwen zijn op hun eigen manier ontzettend prettig.

M.,Juni 2017

Echt een top week. Veel geleerd, bijvoorbeeld dat ik gevoelens van angst kan toelaten, laten zijn, dragen met lichaamsbewustzijn. Fijne sfeer en veel zorg voor iedereen.

I., Juni 2017

Het was een mooie, relaxte en inzichtgevende week, begeleidt door 4 hele mooie, warme en lieve vrouwen.

M. , Juni 2017

Veel stappen gemaakt en al op de goede weg. Mindfulness heeft zich nog dieper in mij verankerd. Tijd om te reflecteren over jezelf, aan de hand van de warme begeleiding van Sabine en leren van de ervaringen van de anderen. Mindful zijn voelt goed en is nu iets van mij voor al min volgende stappen.

E., juni 2017

In een veilige omgeving toekomen aan jezelf.

Maria, April 2016

Fantastisch! Bedankt voor alles!

Maureen G, November 2015

Fijn. Intensief. Creatief. Ontspanning. Gezelligheid. Verzorgd. Humor. Warm. Opgeladen voelen na deze week vol compassie. Het was een heerlijke week met lieve begeleiding en mooie groep mede deelnemers. Dank je wel!

Joost Olympisch sporter, Mei 2014

“Een extreem waardevolle week waarbij je enorme persoonlijke ontwikkeling kunt doormaken. Een aan te raden groot onderhoud voor de geest op het juiste moment en de juiste plek. Ik heb mijn ‘reset’ knop leren indrukken.”