Reviews creatief


Soraya

Zon zee strand, lekker buiten staan hakken in een steen en even niet in het hoofd. Koffie met wat lekkers en weer door tot aan de heerlijke lunch. Dagen vliegen voorbij, een wandeling tussendoor en genieten van het landschap. Fijn gezelschap, een wijntje in de zon, wat wenst een mens nog meer. Als je jezelf lief hebt, gewoon doen!

Monique

Een week aan zee in Spaanse sfeer en heerlijk voorjaarsweer. Warm welkom en fijne begeleiding in het beeldhouwen. Creatief aan het werk in een uitnodigende omgeving. Het resultaat is dan ook beweeglijk en dynamisch, doorlicht met spontane invallen.

Andries

In het leven wil iedereen dat je ophoudt met jezelf vragen te stellen.Iedereen wil dat je blijft zoals je bent. Ze raden je af risico’s te nemen. Bekritiseren je wanneer je ongeëffende paden bewandelt. Maar je moet je hart volgen en altijd vragen stellen. Wie zichzelf innerlijk overwint, verslaat ook elk obstakel er buiten.
In het beeldhouwen, verlies je jezelf, raak je vrij van de wereld. Met primitieve gereedschappen zoals hamer en beitel, én je hart. In keiharde en moeilijk te bewerken steen. En vind je jezelf terug. Alleen aan het werk en toch in een groep. Iedereen komt altijd terug met een prachtig beeld. Een afspiegeling van de eigen ziel. Altijd met plezier en lekkere wijn!

Wim

Voor een creatieve vakantieweek zijn drie ingrediënten van belang: locatie, docent, catering. Las Negras is een prachtige plek vlak aan zee. Wendela is een uitstekende docent met aandacht voor alle cursisten. Je zit te schilderen op het strand, inspiratie volop dus door de bergen, de zee en de stralende Andalusische zon. Mick verzorgt de catering, het wordt met liefde bereid. Kortom, ik heb een fantastische doe-vakantie gehad met voldoende ruimte om je eigen dingen te doen, ’s middags lekker wandelen of zwemmen in zee. Volgend jaar boek ik weer een reisje naar dit warme bad.

Ria

Genieten van zon, zee, Spaanse lekkernijen en thuis genieten van je kunstwerk : Jump4Art!
Na een dag beeldhouwen in het atelier van Yvon ben ik enthousiast geraakt en ben vorig jaar met zus en haar vriendinnen afgereisd naar het verre Las Negras.Het overtrof mijn verwachtingen: op het strand, naast de klotsende zee, sta je in oktober te hakken, schaven en vijlen. Het leverde een prachtig beeld op. Hoewel ik erg van afwisseling houd en nog heel veel landen wil zien, vond ik het vorig jaar zo leuk en ontspannen dat ik ook dit jaar weer heb deelgenomen. En het was weer net zo fantastisch: prachtig weer, enthousiaste begeleiding, leuke groep cursisten en lekker eten en drinken. En ook dit jaar weer vol ongeloof dat je in zo’n korte tijd een mooi product kan maken: dankzij de bezielende begeleiding van Yvon, die je steeds weer aanmoedigt en van Mick, die precies op tijd de lekkerste gerechten op tafel zet. Een prima combinatie voor mensen die van ontspanning, plezier en creativiteit houden.

Anneke, sept 2018

De herfststorm hier doet me verlangen naar de heerlijke week bij jullie.
De boerenkool die er net in zit is geen vergelijking met de heerlijke vis, tapas en barbecue.
Mijmerend zit ik voor het raam te staren naar de Zaan…….nee, dit is niet de golvende zee
en nee, dat daar aan de overkant is een regenboog en geen ondergaande zon
Nu heeft dit ook zijn bekoring, maar de zon, zee, albast en jullie, hebben het voor elkaar gekregen mijn hart te stelen
en dus een periode van het jaar met jullie te willen delen.
De ontdekking, voorbereiding, verzorging, begeleiding, ontwikkeling en resultaat…….
ONVERGETELIJK en VOOR HERHALING VATBAAR

Arno

De workshop fotografie van Sjaak is mij heel goed bevallen. Door de heldere manier waarop hij dingen vertelt en de leuke opdrachten heb ik mijn kennis goed kunnen uitbreiden. Daarbij komt nog dat het gewoon reuze gezellig was. Ik heb er veel aan gehad tijdens mijn volgende vakanties. Ik heb nu zelfs voor een 5e keer geboekt.