Schilderen & tekenen


De natuur van Andalusië is een overweldigende natuur, rijk aan kleuren, helder licht en glooiingen.
In deze schilderworkshop zal de natuur het uitgangspunt zijn om toe te werken naar een eigen (vrije) vormgeving.
Het programma zal 5 dagen duren. We zullen beginnen met het schilderen vanuit je eigen kennis en ervaring, met de natuur als inspiratiebron. Van daaruit zullen we persoonlijke doelen vaststellen om zo bijv. steeds losser te gaan schilderen, om misschien zelfs tot een abstracte weergave te komen. Maar het kan ook zijn dat je juist vanuit je beginpunt naar een fotorealistisch werk wilt toewerken. Het hangt van je persoonlijke wensen en doelen af hoe de week eruit zal zien, de oefeningen en begeleiding zal op je persoonlijke wensen afgestemd worden.

Meer over de workshop Schilderen en tekenen.
Het gaat een energieke week worden, waarin je je creatieve mogelijkheden gaat verkennen onder de enthousiaste en vakkundige leiding van Cédric Debled. Beginners zullen met verschillende technieken van kijken, schilderen en tekenen vertrouwd gemaakt worden. Voor gevorderden biedt deze workshop mogelijkheid tot verdieping van voorkeuren van techniek en thema. Regelmatig zal er een korte inleiding over kunstgeschiedenis worden gegeven. Ook is het mogelijk om een aangepast programma te krijgen voor een aantal dagdelen.

De workshop is van zondag t/m donderdag, i.p. van ca. 9.30-13.30u. Deelnemers aan de workshop Schilderen & Tekenen verblijven in een Moors appartement op enkele meters van de Middellandse Zee, in Andalusië, Zuid Spanje.
Max. aantal cursisten : 12

4-11 mei 2024 & 5-12 oktober 2024

fullsizeoutput 50d

Docent : Cédric Debled

Cédric Debled, een naam die verklapt dat hij van Franse origine is.
Hij heeft een fascinatie voor kunst en een grote voorliefde voor het maken van illustraties, tekeningen en schilderijen.
Dit begon vanaf het moment dat hij een potlood, stift, kwast of pen wist vast te houden. Als hij maar kon tekenen.

Cédric is dubbel academisch opgeleid in de richting van Animatie / Anatomy en Onderwijs met een grafisch en “visualiser” achtergrond.

Cedric begeleidt met zijn enthousiasme iedereen op een plezierige en professionele manier.

Traditioneel werk:

Digitaal werk

Vragen hierover? Mail of bel gerust!

contact: Yvon vd Weide yvonvdweide@gmail.com +31 623735241